ASPİLSAN Enerji üniversitemizi ziyaret etti

Sabancı Üniversitesi 13 Mart Çarşamba günü enerji depolama sistemleri ve enerji çözümleri alanlarında ülkemizin önde gelen kuruluşları arasında yer alan ASPİLSAN Enerji A.Ş.'den gelen Genel Müdür Sayın Ferhat Özsoy’un da aralarında bulunduğu üst düzey yönetim temsilcilerini ağırladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Leblebici ve Araştırmadan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldız’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ASPİLSAN ekibine, üniversitenin araştırma çalışmaları hakkında kapsamlı bir brifing verildi. Toplantının ardından laboratuvar gezisi ile devam eden programda kendilerine, SUNUM ve MDBF bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında ilgili öğretim üyelerimiz tarafından bilgi verildi.

ASPİLSAN Genel Müdürü Sayın Ferhat Özsoy, bu ziyaretin üniversitemiz ile ASPİLSAN arasında yakın gelecekte çok daha yoğun bir işbirliğinin oluşturulması için ilk adım olduğunu belirterek, kapsamlı bir işbirliği protokolünün hazırlanmasına başlandığını da vurguladı.